GDPR

 

Politika privatnosti i politika kolačića

 

 

 

Zaštita privatnosti

 

 

Udruga 'Crne Mambe' posvećuje veliku važnost zaštiti osobnih podataka posjetitelja mrežne stranice https://zajedno-u-bolje-sutra.crnemambe.hr/. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje se obrađuju odnosno prikupljaju kad se posjete naše mrežne stranice. Obrada osobnih podataka temelji se na jednoj od zakonitih osnova obrade.

 

  • Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Osobnim podacima smatraju se oni podaci koji Vas identificiraju (poput imena, spola, adrese, e-maila ili poštanske adrese i dr.). Udruga 'Crne Mambe' ne prikuplja Vaše osobne podatke osim u slučaju kada ste nam ih Vi izričito učinili dostupnima, čime pristajete odnosno dajete privolu na njihovo korištenje u niže navedene svrhe.

 

  • Korištenje i otkrivanje odnosno prijenos osobnih podataka

Udruga 'Crne Mambe' koristit će Vaše osobne podatke u svrhu optimizacije korisničkog iskustva i personalizacije sadržaja te s ciljem da Vam se omogući pristup posebnim informacijama i za potrebe komunikacije s Vama. Obavještavamo Vas da je moguće da Vaše osobne podatke učinimo dostupnima i drugim našim partnerima (npr. braniteljske udruge), a sve s ciljem ispunjenja svrhe za koju su navedeni osobni podaci prikupljeni. Također, Udruga 'Crne Mambe' savjetuje svim roditeljima i skrbnicima da djecu poduče o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu. Neke usluge i sadržaji koje objavljujemo nisu namijenjene osobama mlađim od 16 godina, ali za podatke koje prikupljamo ili obrađujemo ne možemo znati da li se odnose na osobe mlađe od 16 godina. Savjetujemo svim roditeljima i skrbnicima da poduče osobe mlađe od 16 godina o tome kako sigurno i odgovorno postupati s osobnim podacima na internetu.

 

  • Politika vezana uz korištenje i pohranjivanje Kolačića (HTTP cookies)

Naše mrežne stranice koje posjećujete koriste kolačiće. Kolačićima se smatraju datoteke male veličine koje se privremeno pohranjuju na Vašemu tvrdom disku, što našoj mrežnoj stranici omogućava prepoznavanje Vašega računala prilikom sljedećeg posjeta stranice https://zajedno-u-bolje-sutra.crnemambe.hr/.

Navedeni alati mogu prikupljati i pohranjivati  tehničke podatke kao što su kolačići, IP adresa korisnika i/ili posjetitelja, identifikator mobilnog uređaja, podatke o pregledniku i slično, ali pritom ne identificiraju osobu.

Kolačići koji se pohranjuju služe u analitičke i statističke svrhe i za funkcioniranje svih značajki mrežne strance i boljeg korisničkog iskustva. Ti kolačići mogu biti stalni kolačić koji na računalu korisnika ostaju pohranjeni i nakon posjeta te privremeni kolačići koji se pohranjuju samo tijekom posjeta stranici.

Kolačićima trećih strana Udruga 'Crne Mambe' se koristi za dobivanje statističkih podataka o posjećenosti i načinu upotrebe naše mrežne stranice. Podaci koji se prikupljaju uključuju IP adresu korisnika, podatke o pregledniku, jeziku, operativnom sustavu i druge standardne statističke podatke koji se prikupljaju i analiziraju isključivo u anonimnom i masovnom obliku.

Ovisno o postavkama na Vašem internetskom pretraživaču, kolačići se mogu automatski prihvaćati. Ako niste suglasni njihovom upotrebom, kolačiće možete u bilo kojem trenutku lako izbrisati i/ili trajno isključiti na vašem računalu ili mobilnom uređaju pomoću postavki preglednika kojim se koristite.

Više informacija o upravljanju kolačićima potražite na stranicama preglednika kojim se koristite. Napominjemo kako je svrha kolačića poboljšanje i omogućivanje upotrebe naše mrežne stranice te sprječavanjem ili brisanjem kolačića možete onemogućiti funkcioniranje značajki naše mrežne stranice ili uzrokovati drugačiji rad i izgled u Vašem pregledniku.

U svrhu istraživanja posjećenosti internetskih medija Ipsos d.o.o. (DotMetrics) u prikuplja podatke o posjećenosti web stranica. Više o politikama privatnosti koje DotMetrics koristi u svom radu možete vidjeti na sljedećoj poveznici: http://script.dotmetrics.net/privacy/policy_hr.pdf

 

 

 

Foto: URVDR 'Crne Mambe'

Autor: URVDR 'Crne Mambe'

 

 

Zajedno do fondova EU

 

Izradu mrežne stranice sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda

 

ESIF          ULJP

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com